Günün Sahur ve İftarı

Ramazan Mönüsü

Sahurda

Şeker yerine bal ile tatlandırılmış açık çay

2 kibrit kutusu büyüklüğünde tuzsuz peynir

Söğüş mevsim sebzeleri

Tam buğday ekmeği


İftarda

1 bardak ılık su

Oruç açıldıktan 5 dakika sonra nane, melisa ve adaçayı

1 kase yoğurt

1 kase yoğurt çorbası

4 yemek kaşığı güveç

4 yemek kaşığı pirinç pilavı

Karışık salata

1 saat sonra 1 kase tarçın ve karanfille yapılmış armut ve erik kompostos

2 saat sonra kahve veya çay ile 2 ceviz, 6 badem içi





01:05

Yorum Gönder

[blogger]

MKRdezign

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget